IU Exterior celebra el aniversario de ALEAS-IU

El 28 de junio la federación de Izquierda Unida en el Exterior se sumó a la celebración del aniversario la fundación del ALEAS-IU Red de Políticas LGTBIQA+ de Izquierda Unida.

Desde IU Exterior celebramos el día del Orgullo doblemente, ya que coincidió con el 25 aniversario de la fundación del ALEAS-IU Red de Políticas LGTBIQA+ de Izquierda Unida. además, Nerea Fernández, coportavoz de IU Exterior, anunció que «la primera Red que se creara será la red de ALEAS-IU Exterior.»

Sobre IU Exterior

La Federació Exterior d’Izquierda Unida va néixer a l'abril de 2017 per a mobilitzar políticament a l'emigració espanyola i donar veu a les seves reivindicacions. Actualment comptem amb assemblees estables a Brussel·les, Bèlgica; Berlín i Frankfurt, a Alemanya; LuxemburgZuric, a Suïssa; a Lió i Tolosa, a França; i tant a la Ciutat de Buenos Aires com a la Província de Buenos Aires, a l'Argentina. A més, la federació disposa de l'assemblea IU Global, per mitjà de la qual participa la militància dispersa pel món sense accés a una assemblea local pròpia.

Pots contactar amb IU Exterior a través del correu exterior@izquierdaunida.org o dels nostres perfils en FacebookTwitter i Instagram.

caCatalà